open

De combinatie tussen de Oude Meesters en cybercrime wordt niet snel gemaakt: echter, naast fysieke beveiliging is ook digitale beveiliging voor Nederlands erfgoed van groot belang. Daarom organiseert het Mauritshuis met haar partners op dinsdag 26 september tijdens de Cyber Security Week het event: ‘Optimale security als USP voor uw organisatie’.

Graag nodigen wij u uit de workshops van Scarabee Security Group, IBM en het Nederlands Cyber Collectief (een initiatief van Nationale-Nederlanden) bij te wonen. Een beschrijving van de workshops kunt u lezen in de bijlage.

Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur, inclusief een borrel. Het event is gratis toegankelijk. Reserveer uw plek snel, want vol = vol. Voor vragen kunt u contact opnemen met: development@mauritshuis.nl

 

Workshops

Fysieke en cyber security voor de continuïteit van businessprocessen.

Anno 2017 worden veel bedrijven elektronisch beveiligd: het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van (slimme) camera’s, toegangscontrole gaat met digitale oplossingen, etc. Dit lijkt goed, maar zonder digitale beveiliging loopt uw bedrijf nog steeds gevaar: als computers het niet doen, werkt de toegangscontrole niet, beveiligingscamera’s gaan op zwart en de productie valt stil…
Tijdens de workshop presenteert de Scarabee Security Group hoe haar pro-actieve beveiligingsvisie, welke het bedrijf heeft ontwikkeld in de luchtvaartindustrie, toegepast wordt op de waarborging van de continuïteit van businessprocessen.

 

IBM schijnt licht in het duister.

Cognitieve systemen laten hun licht schijnen op data die altijd in duisternis gehuld bleven voor de beveiliging van uw organisatie. Denk eens aan de 75.000+ gedocumenteerde kwetsbaarheden in software, de 10.000+ onderzoeksrapporten over security die jaarlijks worden gepubliceerd en de 60.000+ security blogs die elke maand verschijnen. Nieuw is de mogelijkheid om die data te interpreteren en ze te integreren met gestructureerde data afkomstig uit talloze bronnen en locaties. Het resultaat: Security analisten kunnen, gewapend met deze collectieve kennis en instincten, veel sneller en met veel meer vertrouwen reageren op dreigingen. Maak kennis met Watson.

 

Samen tegen cybercriminaliteit

Nu grote organisaties hun digitale toegangspoorten steeds beter beveiligen, verplaatst cybercriminaliteit zich richting het MKB. Daarom is er het Nederlands Cyber Collectief. Om MKB’ers te helpen hun cyberrisico terug te dringen en zo samen Nederland onaantrekkelijk te maken voor cybercriminelen.
In simpele taal biedt het Collectief informatie, keuzehulp en tips voor MKB’ers.
Zo zijn wij.
Samen. Veilig. Verbonden.

Back to Programme Optimale security als USP voor uw organisatie
Organised by
ScarabeeIBMMauritshuisNN Group
Location

Mauritshuis

Plein 29

2511 CS The Hague