CSW Expo

Syntelligen Belgium

SYNTELLIGEN biedt cyber-intelligence oplossingen aan een gesloten community van Corporate Security en Law Enforcement Agencies. Op de wereldmarkt groeit het aanbod voor dit soort oplossingen exponentiëel en overstijgt ondertussen ruim de vraag. Het wordt hierdoor zeer moeilijk en arbeidsintensief om de beste en meest performante oplossing te vinden die bij de exacte noden van een eindgebruiker passen. Daarenboven bemoeilijkt de discrete aard van dergelijke oplossingen de zoektocht aanzienlijk.

 

SYNTELLIGEN werkt daarom vraag-gedreven en zorgt ervoor dat enkel innovatieve oplossingen van wereldklasse op het vlak van preventie, detectie, surveillance, intelligentie, interceptie en forensische analyse aangeboden worden aan een selecte community waarvan we de noden en voorkeuren goed kennen.

 

SYNTELLIGEN heeft exclusiviteit voor een aantal wereldklasse oplossingen op het vlak van open-source intelligence, anti-drone interceptie, tactische 3D visualisatie, real-time video analyse, bigdata fusion en zo meer.

CSW Expos