MKB-workshop: Zit uw digitale voordeur wel op slot?

open

Een kwetsbare cybersecurity is tegenwoordig één van de grootste risico’s in de bedrijfsvoering van een MKB-ondernemer. Deloitte becijferde vorig jaar dat het totale waardeverlies door cyberrisico’s voor het midden- en kleinbedrijf maar liefst 1 miljard euro op jaarbasis bedraagt.
Tijd voor actie dus.

 

Speciaal voor de MKB-ondernemer die steeds vaker met cybersecurity-vraagstukken te maken krijgt, is er tijdens de Cyber Security Week op vrijdag 5 oktober van 14.00 – 17.00 uur in de Fokker Terminal de MKB Cyber Awareness-workshop Zit uw digitale voordeur wel op slot?  

            

Tijdens deze interactieve sessie geeft ethisch hacker Thijs Bosschert u een kijkje in de keuken van de hacker. Hij laat op confronterende wijze zien met welke vormen van cyberaanvallen u vandaag de dag allemaal te maken kunt krijgen maar vooral ook wat u er als MKB-ondernemer tegen kunt doen. U gaat naar huis met praktische tips en tricks die direct in uw bedrijf toepasbaar zijn.

 

Aansluitend is er van 16.00 – 17.00 uur een Informatieplein met bedrijven die kunnen adviseren en oplossingen kunnen bieden op concrete vragen, uitdagingen en cases die onder andere in de workshop aan de orde zijn gekomen

 

Voor alle duidelijkheid: deze workshop is in het Nederlands 

Please note: the language of this workshop will be Dutch

 

Programma: 

14:00-14:10        Inleiding Henk Kool, ondernemer en voorzitter Economic Board Den Haag

14:10-14:55        De Hacker vertelt: Zit uw digitale voordeur goed op slot?  

14:55-15:15        Pauze (op informatieplein)

15:15-16:00        Interactieve sessie aan de hand van de 5 tips van de KvK

16:00-17:00        Informatieplein met bedrijven die kunnen adviseren en oplossingen kunnen bieden op concrete vragen, uitdagingen, cases

  • KVK
  • RedSocks
  • AIG
  • Achmea
  • ThreadStone Cyber Security

Speaker

Thijs Bosschert
Thijs Bosschert